/* hover icons */

Răsuri Street – House for a Young Family

A commission was received to deliver a concept for the interior design of a house in one of the many old Jewish-Armenian low-rise districts of Bucharest. The young couple wanted a light-filled spacious design to complement their contemporary life-style and a future child, thus the architectural plan was changed so as to accommodate this scenario. Acnowledging the late-post-modern style of the building built in the early 90s, we employed symmetry, basic shapes and added a new suspended volume that traverses between two adjacent rooms as a kid’s house. To complement the language and understated noblesse of the house we chose to use warm materials as chevron wood floors, plywood and splashes of sapphire Blue to accentuate certain spaces.

Details

Client: private

Date, location: 2018, Bucharest, RO

Type, program: Interior design, Home design

Surface: 150 sqm

Investment:

Status: In construction

Romania