/* hover icons */

Am fost provocați de MATER să facem un moodboard care vorbește despre noi, despre viziunea și misiunea noastră, și nu în ultimul rând, despre expertiza Wolfhouse Productions.
Pentru noi, arhitectul are un puternic rol social. Construim proiecte și spații cu impact social pozitiv, cu rol în îmbunătățirea calității vieții în oraș. Proiectele de viziune, strategii și concepte de regenerare urbană în oraș, gândirea contextuală, abordarea multifuncțională, lucrul cu natura și expertiza în spații de lucru și de viață alternative ne definesc munca.
Dorința noastră profundă, pentru contextul românesc, este de a reda coerența structurilor spațiale care definesc domeniul public și spațiul comun al locuitorilor unui oraș. 
#citylove

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

?Front în prim plan: panou acustic din MDF dotat cu canale minuscule create pentru absorbția sunetului în spații multifuncționale

?Fronturi piațetă: cărămidă aparentă pentru fațade, argilă 100%

?Pavaj piațetă: sticla dichroică își schimbă culoarea, strălucirea sau irizarea prin reflexia sau refracția luminii cerului sau a iluminatului artificial.

?Dominanta volumetrică și de interes: cubul de beton ușor conține în compoziția sa agregate ușoare

?Intrare: filtru de spumă ceramică

?Fundal: panou laminat cu foi subțiri din Aluminiu polișat în tonuri aurii, efect reflexiv, amplifică detaliile și volumul dominantei

?Cupolă: spumă biopolimerică Ecovio, rezistentă la șocuri, compostabilă, degradabilă

?Prim plan : panou de oțel perforat cu perforații hexagonale pentru treceri, pasarele pietonale, scări

?Dominanta verticală: corp de iluminat, tehnologie LED